STUDERENDE I LANDSBYEN

”Jeg har haft en fantastisk praktik. Det virker som om, alting er gået op i en højere enhed. Jeg har lært en masse om relationer, udviklet mig meget og fået lov til at arbejde med nogle fantastiske mennesker – både beboere og personale.”

– Citat fra en studerendes evaluering.

At være studerende i Landsbyen Sølund giver dig en mulighed for at komme tæt på en verden, hvor det basale er i centrum. Nogle af de mest essentielle nøgleord i vores fælles opgave her på stedet er nærhed mellem mennesker, samhørighed, kærlighed og tydelighed i kommunikationen.

I et forsøg på at introducere vores landsby som praktiksted har vi udvalgt brikker fra hele organisationen og sammensat dem til et miniaturebillede, som forhåbentlig kan give dig et godt overblik over Landsbyen Sølund. Du kan finde praktikstedsbeskrivelser for de enkelte boenheder herunder.

Praktikstedsbeskrivelser
Fællesundervisning for socialpædagogstuderende samt øvrige studerende og nye medarbejdere

Landsbyen Sølund tilbyder under praktikforløbet fællesundervisning for studerende, hvor den enkelte får mulighed for at opnå viden og forståelse for den filosofi og det menneskesyn, der ligger bag landsbyens overordnede tilgang ’Gentle Teaching’, og for de redskaber, der anvendes i den pædagogiske praksis.

Undervisningen indgår som en del af vejledningstimerne til den studerende og suppleres med individuel vejledning med praktikvejlederen og/eller andre relevante medarbejdere.