SKOVHANDI

Skovhandi er et arrangement, som er udsprunget af et samarbejde med firmaet, DiTFRiLUFTSLiV.

Her kan alle prøve en masse forskellige aktiviteter som fx kano, kajak, bueskydning, træklatring, kæmpegynger, tovbane og meget mere. DiTFRiLUFTSLiV byder ind med instruktører og ideer, og Landsbyen Sølund byder ind med sine omgivelser, som er rige på udfoldelsesmuligheder. Det gode ved netop dette arrangement er, at alle kan deltage – uanset funktionsniveau.

Skovhandi gavner både beboere på Sølund og gæster udefra og ligger derfor i god tråd med vores ønske om omvendt integration i landsbyen. Skovhandi en legeplads, hvor Landsbyen Sølunds beboere og beboerne i det omgivende samfund kan få lov til at boltre sig og lære af hinanden.

DiTFRiLUFTSLiV skriver på deres hjemmeside om det særlige behov for den enkelte og om, hvordan de skaber adgang til naturen og friluftslivets mange store oplevelser:

“Vi ved at nærvær, autenticitet, sikkerhed og øjenkontakt er afgørende for den gode og trygge oplevelse. Vi arbejder altid med de bedste instruktører, der sørger for at sikkerheden er i orden. De er alle uddannede og specialister indenfor netop det område de arbejder med.”

Udover en aktiv dag i naturen så bydes der som regel også på pandekager og godt selskab. Skovhandi finder sted i slutningen af august måned.

Se en film med billeder fra Skovhandi 2014: