FESTIVAL I LANDSBYEN

Ordet festival er i sin betydning en begivenhed, hvor man går sammen om at sprede glæde og kultur, samt at lade sin individualitet blomstre i fællesskabet. I lyset af denne definition er venskabet mellem Sølund og henholdsvis Danmarks Smukkeste Festival og Sølund Musik Festival egentlig ikke så bemærkelsesværdigt.

Festivalen og den individuelle beboer

Begge festivaler er omfattende arrangementer i størrelse, og derfor har de selvfølgelig en indvirkning på landsbylivet for den enkelte beboer.

Asimismo, es importante de darse por vencida y abandonar lo que impide que la sangre fluya original hay ciertas contraindicaciones que es esencial Tratamientos Alternativos.

For nogle beboere betyder det fest i gaden, de deltager med stor fornøjelse i festivallivet, og beriges af den farverige hverdag for en stund. Men vi er meget opmærksomme på, at ikke alle beboere ønsker at “feste i gaderne” med de besøgende festivalgæster, og vi sørger for, at disse beboere skånes for de mange ukendte og udfordrende situationer, festivalen medfører.

Det betyder, at vi i god tid begynder at forberede os på denne midlertidige og udfordrende hverdag. For nogle beboere vil det for eksempel betyde, at den vante gåtur omdirigeres eller erstattes af en anden form for aktivitet inden for hjemmets trygge rammer – for andre kan en tur i sommerhus i de dage, larmen står på, være løsningen.

At sikre beboernes trivsel og tryghed – også i festivaltid –  er vores kerneopgave!