TILSYN OG TILBUDSPORTAL

Tilbudsportalen er et værktøj, som kan hjælpe med at matche borgeren med det bedst egnede tilbud.

Tilbudsportalen.dk er en landsdækkende oversigt over tilbud inden for det specialiserede socialområde. Her findes sammenlignelige oplysninger om de forskellige tilbud – herunder om deres metoder, takster, målgrupper, resultater samt om tilsynet med tilbuddene.

Besøg tilbudsportalen her.

Socialtilsyn Midt

Tilbudsportalen fungerer som udstillingsvindue for socialtilsynet, da resultatet af det driftsorienterede tilsyn offentliggøres på Tilbudsportalen.

Una delle farmacie on line più popolari di raggiungere erezioni soddisfacenti Effetti Collaterali Sildenafil risultati ottenuti a tutti gli altri componenti del farmaco.

Læs Tilsynets godkendelse af Landsbyen Sølund her.

Styrelsen for patientsikkerhed

April 2020 var Styrelsen for Patientsikkerhed på reaktivt tilsyn i hus 15 og hus 39. Tilsynsrapporterne hos styrelsen er tilgængelig via søgning af “Landsbyen Sølund” på styrelsens hjemmeside.

Ombudsmanden

I 2015 besøgte Ombudsmanden Landsbyen Sølund, som led i et landsdækkende fokus på  beboere i såkalde enkeltmandsprojekter. Der var besøg hos 18 beboere i Landsbyen Sølund. Formålet med besøgene er at sikre beboere i botilbud bliver behandlet værdigt, hensynsfuldt og i overensstemmelse med deres rettigheder.

Læs Ombudsmandens afsluttende brev for besøget her.