LANDSBYEN SØLUNDS STU-TILBUD

Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU) er et 3-årigt uddannelsesforløb for unge med særlige behov. Uddannelsen tilrettelægges på baggrund af en uddannelsesplan, som den kommende elevs UU-vejleder fra kommunen udarbejder i samarbejde med elevens pårørende og/eller bosted.

Landsbyen Sølunds STU-tilbud henvender sig til unge med multihandicap og unge med autisme. Der optages løbende nye elever, når der åbner sig ledige pladser.

STU er pr. 1.9.2015 sammenlagt med Aktivitetscenteret (AC). STU eleverne forsætter deres STU forløb som normalt og STU-personalet fortsætter deres arbejde med eleverne, men nu i AC’s grupper. Eleverne fordeles efter de AC-grupper som eleverne vil trives bedst i.

Du kan læse mere om AC her.

Udgangspunkt for undervisningen

STU-tilbuddet tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov og i den mangfoldighed af tilbud, som findes i Landsbyen som f.eks. ridning, madlavning, motorik & bevægelse og udeliv. Desuden har tilbuddet fokus på ungdomsliv og medbestemmelse samt på kommunikation. Under uddannelsen får den enkelte elev nogle individuelt tilpassede muligheder indenfor kommunikation og IT, som han/hun kan bygge videre på fremover.

Du kan finde mere information om Landsbyen Sølunds STU-tilbud her.

Beskrivelserne af fagtilbuddene finder du her.

Kontakt STU

STU-leder: Lars-Peter Mølgaard Frandsen

Lars-Peter.Molgaard.Frandsen@skanderborg.dk.

40222877

Ass. faglig leder AC: Bettina Simonsen

bettina.simonsen@skanderborg.dk

20122476

Åbningstider

Mandag – Torsdag:  9-15
Fredag:  9-14

Det er muligt at lave særlige aftaler om mødetider for elever, der bor hjemme hos forældre.